Over ons

Image

Over Comfort Solutions

COMFORT SOLUTIONS is opgericht in 2004. Oprichter en eigenaar heeft tot 2003 altijd melkvee gehouden. Met inzet en passie voor koeien was het een succesvol bedrijf. In de fokkerijwereld  werd de naam “Westerwolda Holsteins”, een bekende naam.

Door de ruime kennis en ervaring in  de rundveehouderij is het bedrijf Comfort Solutions uitgegroeid naar zijn huidige vorm.

Sinds die tijd is  Udder Care een eigen merk van natuurlijk uier verzorgings producten. Het wordt samen met onze producten Herbal extract, Megastop, Bopro door Comfort Solutions via een uitgebreid dealernetwerk, geleverd aan de veehouders in heel Europa en daar buiten.

20 +

Landen

100 +

Dealers

40 +

Jaar ervaring

STATEMENT

Innovatie, klantgerichtheid, nabijheid en flexibiliteit, eerlijkheid en transparantie, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en teamgeest en samenwerking maken van Comfort Solutions een leidend bedrijf voor diergezondheid binnen de bedrijven die al hun producten baseren op duurzaamheid en verantwoorde ontwikkeling.

Nast het feit dat we een referentiepunt zijn op het gebied van innovatieve natuurlijke oplossingen en nul residu’s, waarbij het onze stelregel is om alternatieven te bieden met natuurlijke producten om het dierenwelzijn en de rentabiliteit van de boerderij te verbeteren met respect voor het milieu, en tevens een referentiepartner voor het kanaal te zijn.

Net zoals aan onze producten stellen wij ook hoge eisen aan onze distributeurs, die met passie, kennis,betrokkenheid en verantwoordelijkheid onze producten verkopen.

Om een product te kunnen verkopen zal de verkoper enthousiasme moeten tonen wanneer veehouders interesse tonen in deze producten. Onze website is bedoeld ter ondersteuning en om de verkopers te informeren, zodat zij het juiste signaal kunnen afgeven in het verkoopgesprek en om hun taak makkelijker te maken.

Img 20211129 Wa0003 3

Interesse in distributeur worden of onze producten gebruiken?

Neem dan vrijblijvend contact op